Felvidéki fiatalok is ott lesznek a magyar-azeri meccsen


A Klikk polgári társulás a Szívünk sárga-kék csoporttal közösen szervezte meg az utazást.

A magyar labdarúgó válogatott a Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőn mutatott kirekesztői szurkolói viselkedés miatt zárt kapuk mögött köteles lejátszani az Azerbajdzsán elleni vasárnapi mérkőzést. Az UEFA szabályozása értelmében azonban 14 éven aluli gyermekek ott lehetnek a Groupama Aréna lelátóján. Az MLSZ várta az érdeklődő gyermekek, csoportok jelentkezését. Erre a felhívásra nevezett be a dunaszerdahelyi Klikk polgári társulás is.

A szervezet ezek után a Szívünk sárga-kék Facebook-csoportban hirdette meg a lehetőséget és a csütörtöki hír szerint végül három alapiskola diákjainak adatik meg a lehetőség, hogy ott legyen a magyar válogatott mérkőzésén. 

"A felhívásra sikeresen pályázók névsora a következő:

  • nagyszarvai alapiskola diákjai
  • egyházgellei alapiskola diákjai
  • csilizradványi alapiskola diákjai

A felelős személyekkel már felvettük a kapcsolatot, hogy semmi sem szabhasson gátat a vasárnapi élménytúrának.

A programunk annyiban változott, hogy már délelőtt ellátogatnánk a Magyar Olimpiai és Sportmúzeumba, majd délben a Ziccer Trollfoci sportpubban látnak minket vendégül (Gombai Attila tulajdonosi képviselő felajánlásából), hogy azt követően betámadjuk a Groupama Arénát, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub focis játékokkal és különleges programokkal várja a fiatal szurkolókat már két és fél órával a mérkőzés kezdete előtt" – olvasható a klikkout.sk portálon megjelentk közleményben.

FRISS: Egy olvasónk hozzászólása szerint nem csak a fent említettek, de a zselízi alapiskola diákjai is ott lesznek vasárnap a stadionban.

Fotó: facebook.com/sportnaplo

 

A rovat legfrissebb hírei