Eladó a Slovan?


Ifjabb Kmotrík új munkát kap a pénzes fatertól, a szlovák fociban már nem látnak nagy jövőt

Idősebb Ivan Kmotrík, a Slovan tulajdonosa továbbra is azon lamentál, hogy eladja a klubot. Fia ifjabb Kmotrík csütörtökön jelentette be, hogy távozik a Slovan futballklub vezérigazgatói posztjáról. Nem ő volt viszont az egyetlen tisztviselő, aki távozott, és lényegében az ezekre adott reakciója volt saját lemondása is.

"Az elmúlt pénteken történtek után, amikor menesztették gyakorlatilag az egész, társaimból álló csapatomat, nem tudom elképzelni, hogy továbbra is a klub vezérigazgatója maradjak" - közölte csütörtökön.

Ifjabb Ivan ugyanakkor egy új funkciót kaputt a fatertól. "Egy hónappal ezelőtt megegyeztünk abban, hogy inkább a Mediaprinten keretén belül áll be egy új struktúrába, ahol hasznosabb lehet, mivel ez a futball már annyira nem teljesít ki bennünket" - mondta idősebb Kmotrík a köztévének.

Vladimír Weiss, a Slovan vezetőedzője ideiglenesen átveszi a sportigazgatói posztot a klubnál. "Van elég emberünk. Minek nekünk öt játékosmegfigyelő, hisz nem készülünk holnap leigazolni Maradonát. Ezt egyelőre Vlado csinálja majd, és hát ott van a pénzügyi igazgató és az alelnök. Nem tudom, miért lenne ez gond" - fogalmazott.

Kmotrík nem látja túl fényesen a szlovák sport jövőjét, és továbbra is mérlegeli, hogy eladja a klubot. "Meglátjuk, nem tudom, mi lesz a jövő hónapban, vagy három hónap, esetleg félév múlva. Nem látok nagy jövőt a szlovák sportban, különösen a futballban. Túl kicsi piac vagyunk" - szögezte le.

Forrás: parameter.sk


A rovat legfrissebb hírei