Két horgászérem a nagykaposiaknak


Két érmet is szereztek a nagykaposi horgászok Galántán

Fleischer Bertalan, Petőcz Károly és Vernárszky Gyula

Kiválóan szerepeltek a Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesület tagjai az 5. alkalommal megrendezett veteránok (65 év felettiek) és szeniorok (55-64 évesek) országos úszós sporthorgászbajnokságán, Galántán.

A Kis-Dunánál elsősorban a veteránok vitték a prímet. Ugyanis a hat csatasorba álló versenyző közül Fleischer Bertalan a 2., Vernárszky Gyula pedig a 3. helyet szerezte meg, a győztes nagyszombati Ardan Peter mögött.

„A tavalyi bajnoki cím után újfent rendkívül elégedett lehetek, hiszen most is összejött szinte minden. Hogy mi lett volna az a többlet, ami még nagyobb ünneplésre adott volna okot, nem tudom. Talán a nagyobb türelem, vagy a bátorság és a kockáztatás?! Mindegy, nagyon elégedett vagyok így is”
– nyilatkozta az Új Szónak Fleischer Bertalan.

Vernárszky Gyula az előző kiírásban a 4. helyen végzett, most viszont egy hellyel előrébb lépett.

„A dobogós hely megszerzése örömmel tölt el. Úgy látszik, nem fog rajtunk az idő vasfoga, még mindig jól tudunk alkalmazkodni az adott helyzethez, körülményekhez, ami mindenképpen bíztatóan hathat ránk a továbbiakban. Legyünk továbbra is jó időben, jó helyen, ahogyan mondani szokás”
– fogalmazott Vernárszky.

A szeniorok 11 fős társaságában foglalt helyet Petőcz Károly. Ő szintén egy helyet feljebb lépett az idei megmérettetésen. Hatodik helyezésével elégedett volt, de mint mondta, jövőre még előrébb, akár dobogóközelben szeretne végezni.

forrás: ujszo.comA rovat legfrissebb hírei