Bemutatták a sárga-kékek új csapatmezét


Az új bajnoki idényre készülő dunaszerdahelyi DAC pénteken egy hivatalos rendezvényen mutatta be új szerelését az új idényre

Fotó:  dac1904.sk

Pénteken megtartották az első DAC-napot a MOL Aréna előtt, valamint a dunaszerdahelyi arénában is érdekes programok várták az érdeklődőket. A programokban többek között gyerekjátékok, teqball asztal és a csapat új busza várta a szurkolókat a B tribün mögötti parkolóban, valamint regisztrálni lehetett a különböző nyereménysorsolásokra.

A színes programok mellett a Kukkona Liga legjobb kapusainak a díjat a DAC magyar hálóőre Veszelinov Dániel, valamint Németh Krisztián adta át.

Az est fénypontja a MOL Arénában várta a szurkolókat, ahol bemutatkozott a DAC 2022/23-as kerete. A játékosok az olasz Macron által készített új utazómezben, valamint edzőtrikóban léptek ki a pályára.

A bemutató végén pedig a három csapatkapitány nevezetesen Kalmár Zsolt, Dominik Kružliak és Eric Davis leplezte le a csapat új szerelését, amelyen a Duna hullámai kerültek a középpontba. A szerelésen továbbra is megtalálható a DAC két főtámogatójának, a MOL-nak, valamint a Kukkoniának a logója is.

Az első DAC-napot a MOL Aréna VIP Silver helyiségében a játékosok autogramosztása zárta.

forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei