Visszatér a Csallóközi Nagydíj


Két év szünet után szombaton ismét megrendezi rangos nemzetközi tornáját, a Csallóközi Nagydíjat a Bősi Birkózó- és Sportklub

A hagyományoknak megfelelően a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokban zajlanak a szőnyegcsaták

„Megérkeztek a nevezések, versenyünkön Csehország, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia, Ukrajna és Szlovákia 250, szárnyait bontogató tehetsége méri össze tudását kötöttfogásban. Szándékosan a legifjabbakra, a kezdőkre, a fiatalabb és az idősebb diákokra összpontosítottunk. Sokak számára éppen a mi versenyünk jelenti a felkészülés kicsúcsosodását az idősebb diákok július 15-én, Zágrábban kezdődő Európa bajnokságára. Köztük lesz védencünk, Both Zoltán is. Egyébként ami a mieinket illeti, 18 birkózónkat neveztük a viadalra, a nemzetközi küzdőtéren új tapasztalatokkal gazdagodhatnak” – nyilatkozta lapunknak külföldön is népszerű erőpróbájukról Meton Krisztián, a Bősi Birkózó- és Sportklub elnöke és főedzője.

Megtudtuk, egyéniben a súlycsoportok dobogós helyezettjeit, csapatversenyben pedig az első hat helyezettet serleggel, éremmel és oklevéllel díjazzák. A látványosnak, színvonalasnak ígérkező párharcok holnap délelőtt tíz órakor rajtolnak el.

forrás: ujszo.com

A rovat legfrissebb hírei