Megjelentek a Fortuna liga gyűjtőkártyái!


Újabb különlegességek kerültek a piacra a Fortuna liga szerelmesei számára

Már kaphatóak a bajnokság csapatainak játékosairól elkészült futballkártyák a Sportzoo vállalat kiadásában.
A Sportzoo Szlovákia legnagyobb és egyedülálló vállalata a sportkártyák kialakításában és legyártásában. Korábban a szlovák Tipos Extraliga jégkorong bajnokság számára is sikeres sorozatokat adott ki az elmúlt években, de a cseh Fortuna liga labdarúgó bajnokságról és a szlovák labdarúgó válogatott játékosaival is kiváló kártyákat adott ki.

Ezúttal elkészült a Fortuna liga 2021/2022-es évad kiadása, melyből természetesen a DAC játékosai sem hiányozhatnak! Az alap sorozatban 180 kártya található, 18 kártya minden csapat számára. Továbbá olyan különlegességek is készültek, mint a Rising star – feltörekvő sztár, mint Schäfer András, vagy a Back in time – vissza az időben, itt megtalálható az egykori DAC-gólvágó Pavol Diňa kártyája is. Természetesen nem hiányozhatnak az aláírt kártyák sem. A DAC részéről például Eric Davis, Martin Jedlička, vagy Zuberu Sharani aláírásai is megtalálhatóak. A sorozatból viszont nem maradhattak ki a mezdarabos illetve a mezdarabos-aláírt kártyák sem. A fantasztikus mezdarabos kártyákban Kalmár Zsolt és Schäfer András által viselt mezek lettek felhasználva.

A kártyák megvásárolhatóak a Sportzoo honlapján. A honlapon vásárolhatóak Hobbi csomagok, Hobby BOX-ok illetve Exclusive BOX-ok. A Hobby BOX több alap, továbbá mezdarabos és aláírt kártyát is tartalmaz, míg az Exclusive BOX kevesebb alap kártya mellett több értékes, mezdarabos és aláírt kártyát rejt magában.

A kártyák kicsik és nagyok számára is fantasztikus élményt nyújtanak! Ráadásul a Sportzoo egy különleges gyűjtőalbumot is készített, amely a kártyák biztonságos tárolására szolgál.

Fotó és forrás: sportolunk.sk

A rovat legfrissebb hírei