Újabb hazai vereség Érsekújvárban


Az újvári hokisok ezúttal a Trencséntől kaptak ki saját csarnokukban.

 

A hazaiak tökéletesen kezdték a mérkőzést, Hain egy szép lövéssel vette be a trencséni kaput már az első percben. Az újváriak akár növelhették is volna előnyüket, de sem Pospíšil, sem Hruška nem tudott betalálni. A játék folyamatosan kiegyenlítődötté vált és a vendégek egyenlíteni is tudtak Alderson révén.

A második harmadban is az Érsekújvár került előnybe, Rogoň lőtte a következő gólt. A Trencsén viszont nem adta fel és a húsz perc végére már náluk volt az előny, Sojčík és Starosta volt eredményes a részükről.

A záró játékrész elején gyorsan megduplázhatta volna előnyét a vendégcsapat, de a gólvonalról ekkor sikerült mentenie az újváriaknak. Az 50. percben aztán jött Sádecký és ő már bevette Kristín kapuját. A folytatásban túlnyomó részt folyamatos volt a játék, kevés volt a megszakítás, ami a trencsénieknek kedvezett, akik meg is tudták tartani előnyüket és elvitték a pontokat Érsekújvárból.

Tipsport Liga, 5. forduló:

HC Mikron Érsekújvár-HK Dukla Trencsén 2-4 (1-1, 1-2, 0-1)
Érsekújvár, 958 néző, v.: Adamec, Štefik – Jedlička, Rojík
Gólszerzők: Hain 1. (Hruška, Stupka), Rogoň 25. (Fábry) ill. Alderson 11. (Mikyska), Sojčík 34. (Švec), Starosta 38. (Mikyska), Sádecký 50. (Rajnoha, Radjenovic)

Az újváriak legközelebb pénteken (szeptember 27.) lépnek pályára a Besztercebánya vendégeként.

Fotó: facebook.com/HockeyClubNoveZamky

A rovat legfrissebb hírei