Dunaszerdahelyi siker Érden


A dunaszerdahelyi birkózóklub diákok remekeltek az Érd Kupán

Szombaton az év első versenyén az Érd Kupán mérettették meg magukat a dunaszerdahelyi birkózóklub diák, serdülő és kadet korosztályú versenyzői. A nagyszabású nemzetközi versenyen Magyarország, Csehország, Szlovákia, Szerbia 550 versenyzője lépett szőnyegre, hogy megküzdjön a dobogós helyezésekért.

A diákok 58 kg-súlycsoportban Both Gergő remekelt, aki ferencvárosi és jászberényi ellenfelei felett tus győzelmet aratva jutott a döntőbe, ahol győri ellenfelét is sikerült két vállra fektetnie és ezzel megszereznie az aranyérmet.

Rajkovics Zsombor 63 kg-ban győzedelmeskedett, két ferencvárosi majd váci ellenfeleit verte tusra és jutott a döntőbe. Zsombor a döntőben sem bízott semmit a véletlenre, még az első félidőben egy sikeres lábra támadást követően tusolta az ESMTK-s ellenfelét és megszerezte az aranyérmet. 57 kg-ban Görcs Lara és 46 kg-ban Marfhusin Sayfullah szereztek értékes ezüstérmet, valamint 85 kg-ban Csaplár Tamás Levente és 42 kg-ban Vajas Krisztián bronzérmet.

Diákok:

42 kg -Vajas Krisztián 3.hely, 46 kg - Marfhusin Sayfullah 2.hely, 58 kg - Both Gergő 1.hely, 63 kg - Rajkovics Zsombor 1.hely

Serdülő:
85 kg - Csaplár Tamás Levente 3.hely

Kadet lányok:
57 kg - Görcs Lara 2.hely

fotó és forrás: szurkoló.sk


A rovat legfrissebb hírei