Másodosztályból erősíthet a Rózsahegy


A KFC egyik legjobbja a szlovák élvonalba igazolhat

 

A komáromi lila-fehérek a szlovák másodosztály harmadik helyén zártak egy kiváló őszi szezonnal, ami után várható volt, hogy a komáromiak legjobbjai iránt több csapat is bejelentkezik.

 

A Radványi Miklós vezette KFC a szlovák másodosztály harmadik helyén zárta az őszi idényt, amivel az őszi idény legnagyobb meglepetését produkálta a komáromi együttes.

 

Háttérinformációk szerint a komáromiak csapatkapitánya és az őszi idény egyik legjobbja, Domonkos Kristóf az élvonalba igazolhat a januári átigazolási időszakban. A komáromiak játékosát a Fortuna Ligában harmadik helyén telelő MFK Rózsahegy szeretné leigazolni.

 

A 23 esztendős támadó középpályás a szlovák másodosztály őszi idényében nyolc gólt szerzett, valamint kiosztott négy gólpasszt is, amivel csapata legeredményesebb játékosa volt az őszi idény során.

 

Domonkos a dunaszerdahelyi DAC nevelése, de korábban is szerepelt kölcsönben a komáromi együttesben.

 

Miután a sárga-kékeknél kevés lehetőséget kapott, a Győri ETO-ban folytatta pályafutását, ahonnan előbb kölcsönbe került Komáromba, majd 2020 januárjában végleg a lila-fehérek játékosa lett. A 23 esztendős középpályás szerződése 2022 nyaráig szól a Duna-partiakhoz, piaci értékét 100 ezer euróra taksálja a transfermarkt portál.

 

A Rózsahegy együttesében korábban megfordult már egy felvidéki futballista, nem is oly rég Almási László erősítette a liptói együttest, majd a cseh élvonalban szereplő Baník Ostrava csapatához igazolt.

Fotó és forrás: szurkolo.sk

A rovat legfrissebb hírei