Hahn János értékelte az őszi szezont


A magyar válogatott védő szerint valószínüleg jókor jött a téli szünet

fotó: dac1904.sk

A Rózsahegy elleni őszi idényzárót követően Hahn János értékelte a mérkőzést és az őszi fordulót.

„Eléggé küzdelmes mérkőzés van mögöttünk, sajnáljuk, hogy nem sikerült egy gólt sem szereznünk. Kicsit csalódott vagyok, mert az én és a többiek lábában is benne volt a mindent eldöntő találat. Jó lett volna győzelemmel zárni az évet. Azt gondolom, lehet, hogy jókor jött a téli szünet, szerintem a téli felkészülés folyamán a védekezés mellett a támadásvezetést is összerakjuk az új vezetőedzővel. Annak ellenére is pozitívan tekintek az előttünk álló félévre, hogy tegnap az én a csapat játéka sem volt olyan, amilyet mutatni szerettünk volna. Azt gondolom, hogy a bajnokság második felében sikeresek leszünk. Szezon közben történt meg az edzőváltás, nagyon nehéz feladat egy egész csapatot átvenni öt fordulóval a szünet előtt, télen viszont több ideje lesz a mesternek taktikailag összekovácsolni az együttest”

A tavalyi magyar gólkirály, aki szeptemberben igazolt Dunaszerdahelye, színeinkben három gólt lőtt az ősz során. Tegnap is több lehetősége volt bővíteni ezt a számot. 

„Szerintem a Rózsahegy elleni összecsapás egy jó kiindulópont, de maradt bennünk hiányérzet. Mások nevében nem tudok beszélni, én eléggé elfáradtam az ősz végére. Éreztem, hogy tompább vagyok, nem igazán sikerültek a befejezések, labdaátvételek. Szerintem, ha egy kicsit élesebb vagyok, akkor el tudtam volna dönteni az összecsapást. Kicsit ideges is vagyok emiatt, de ez benne van a futballban. A fejesemnél nagyon jó beadást kaptam, de a védő megcsúszott előttem, amivel megzavart. Aztán Blekinek (Blackman) is volt egy jó visszagurítása, ami miatt mérges vagyok magamra, hiszen ha élesebb, frissebb vagyok, akkor ezt szinte biztosan belövöm. Remélem, tavasszal sikerül majd kihasználnom a hasonló lehetőségeket.”

Az Eb résztvevő magyar válogatott védő abban reménykedik, hogy télen több ideje lesz a mesternek taktikailag összekovácsolni az együttest.

forrás: dac1904.sk

A rovat legfrissebb hírei