Pontot szerzett Debrecenben a Paks


A Debreceni VSC 1-1-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A Paks ebben az idényben eddig minden mérkőzésén szerzett és kapott is gólt. A vendégeknél a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan kezdő volt, de a második félidőben lecserélték.

OTP Bank Liga, 14. forduló:

Debreceni VSC-Paksi FC 1-1 (1-1)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2490 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Ugrai (20.), illetve Ádám (45+1.)
sárga lap: Bévárdi (38.), illetve Tamás O. (53.), Lenzsér (92.)

Debreceni VSC: Gróf - Bévárdi, Pávkovics (Szujó, 70.), Deslandes, Ferenczi - Dzsudzsák, Bódi (Babunski, 85.), Varga J., Baráth P. - Ugrai (Soltész, 85.), Németh K. (Sós, 67.)

Paksi FC: Rácz - Tamás O., Kinyik, Szabó J. - Sajbán, Balogh B. (Osváth, 74.), Bognár, Windecker, Medgyes (Lenzsér, 59.) - Ádám (Pethő, 84.), Böde (Nagy R., 59.)

A Paks a tőle megszokott nyílt sisakos támadó játékát nyújtotta, ennek megfelelően jó iramú, helyzetekben gazdag első félidőt láthatott a közönség. A hazaiak kapusa, Gróf legalább három ziccert hárított az első félidőben, ráadásul a hajdúságiak kihasználták, hogy a támadó futball miatt rendre fellazult és rendezetlen volt a vendégek védelme, így egy gyors ellenakció végén Ugrai szép gólt szerzett. A Paks aztán a góllövőlistát vezető Ádám fejesével egyenlített egy bal oldali szögletet követően.

Az iram a szünet után sem esett vissza, de a Paks feljebb tolta a védekezését, ami nem ízlett a Debrecennek, amely így sok labdát adott el. Egyértelmű fölényben játszottak a zöld-fehérek, de a Loki ellentámadásai is veszélyt rejtettek magukban, ennek ellenére kevesebb helyzet volt, mint az első félidőben. Az utolsó negyedórában a DVSC próbálta magához ragadni a kezdeményezést, de igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni, így maradt a pontosztozkodás.

Fotó: facebook.com/paksifcofficialsite

A rovat legfrissebb hírei