Szép győzelem és megérdemelt ünneplés Szerdahelyen


A MOL Liga 15. fordulójának mérkőzésén a hazai HC DAC végig vezetve győzte le az előző fordulóban az éllovas Nagymihály ellen ikszelő Olomouc csapatát.

A meccs legeredményesebb játékosa a nyolcgólos Élő Beatrix volt, hetet lőtt a vendégektől Magda Kašpárková, a születésnapos Sári Barbara valamint Bízik Réka pedig 6 gólt szerzett.

Debre Viktor elégedetten nyilatkozott csapata Facebook-oldalán a teljesítményről. „Nagyon jó meccset játszottunk egy kifejezettem jó ellenfél ellen. Jelentős javulás állt be a játékunkba a legutóbbi mérkőzésünkhöz képest, de ennek ellenére kissé nehézkesen kezdtük a találkozót. Tapadt ránk rendesen az ellenfél, sorra kihasználta a rendre a védekezésünkben adódó hibáinkat. Az első félidő második felére azonban feljavult a védekezésünk, és el is tudtunk húzni négy góllal. A második játékrészben már nem is tudott ennél jobban megközelíteni bennünket az Olmütz, már mi diktáltuk a játékot. A problémáink ellenére nagyot küzdöttek ma a lányok, büszke vagyok rájuk, újabb fontos és értékes győzelmet arattunk.”

MOL Liga, 10. forduló:
HC DAC Dunaszerdahely-DHK Zora Olomouc 33-26
(17-13)
Dunaszerdahely, 223 néző, v.: Oťapka, Haščíková

HC DAC: Magera Noémi – Juhos Kata 2, Élő Beatrix 8 (3), Hudák Emma 4, Sári Barbara 6, Bugár Cintia 3, Bízik Réka 6. Cserék: Oláh Bella (kapus), Mészáros Réka 3, Demeter Virág Orsolya, Pénzes Mónika 1

Fotó: Lelkes Ernő; facebook.com/hcdacofficial

A rovat legfrissebb hírei