Három gól az STK-Zsolna B meccsen


A szlovák labdarúgó másodosztály 15. fordulójában a Somorja otthon győzte le a zsolnai tartalékokat.

A három pont sorsa már mondhatni a 9. percben eldőlt, amikor Nagy Péter megszerezte első gólját. A szünet előtt még Boateng is betalált, majd a második félidőben Nagy belőtte második találatát is. 

A mérkőzés utáni nyilatkozatok (forrás: stksamorin.sk): 

Michal Kuruc, vezetőedző: „Már a bemelegítés során éreztem, hogy a játékosok teljes összpontosítással vágnak neki a találkozónak, fejben felkészültek voltunk. A tervek szerint futballoztunk, így elégedett vagyok. Szerettünk volna a szélekről belőtt labdákra és a Boateng, Sharani páros testi fölényére építeni, ami sikerült is. Örülünk a győzelemnek, szerdán pedig szeretnénk a szlovák kupában is sikeresek lenni.”

Nagy Péter: „Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl. A Zsolna fiatal, sokat futó, technikailag képzett csapat, ezért boldogok vagyunk, hogy otthon tartottuk a három pontot. Örülök a két gólomnak, de mindegy, ki talál be – fő, hogy sorozatban a második összecsapáson diadalmaskodtunk. Az ősz végéig még van három meccs, a célunk egyértelmű – hat pont, és a legjobb tizenhatba jutás a kupában.”

Szlovák másodosztály, 15. forduló:

FC STK 1914 Somorja–MŠK Žilina B 3:0 (2:0)
Pomlé, Somorja, 376 néző, v.: Čiernik
Gólszerzők: Nagy (9. 56.) - a második büntetőből, Boateng (23.)
Sárga lapok: Nagy ill. Javorček, Gomola

Somorja: Gyurákovics – Vera, Malý, Oikonomou, Marić-Bjekić – Nagy, Baéz (Štefanka 74.), Nebyla (Jančo 74.) – Sharani (Pančík 70.), Boateng (Fujak 80.), Bögi (Leginus 70.)

A bajnokság tabellája ide kattintva tekinthető meg.

Fotó: facebook.com/stksamorin, Tibor Őry

 

A rovat legfrissebb hírei