Felvidéki védővel pótolná Szalai Attilát a Fenerbahce?


Török információk szerint az NB II-ben szereplő Haladás U21-es válogatott labdarúgója, a lakszakállasi Mocsi Attila szerződtetése szóba került a 28-szoros bajnok török sztárklubnál.

A sajtóban szinte minden héten felbukkan egy újabb európai nagycsapat, amely érdeklődést mutat a Fenerbahce magyar válogatott védője, Szalai Attila iránt. A török médiában pedig már az is megjelent kivel pótolhatnák a ballábas magyar védőt.

"A Kanarya Habers nevű, a Fenerbahcéval foglalkozó Instagram-csatorna beszámolója szerint a klub már talált is magának egy újabb ígéretes magyar védőt, vagy ahogyan azt több kommentelő is megjegyzi, egy „újabb Attilát”. A poszt szerint az egyik játékosmegfigyelő javaslatára került a török klubvezetés látókörébe a jelenleg Szombathelyen futballozó Mocsi Attila" - írja a Nemzeti Sport.

A felvidéki futballista a magyar U21-es válogatott alapemberévé vált az utóbbi időben. Pályafutása alatt megfordult a győri és a székesfehérvári utánpótlásban is, majd a Haladásban lett stabil felnőtt futballista. A szombathelyieknél az előző idényben 34 bajnokin és két Magyar Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget, míg a jelenlegi kiírásban – 13 forduló után a Haladás mindössze öt kapott góllal vezeti a tabellát – az Ajka elleni találkozót leszámítva minden meccset végigjátszott.

 

Fotó: facebook.com/M4Sport.hu

 

A rovat legfrissebb hírei