Ghánai gólokkal fordított a Somorja


A szlovák labdarúgó másodosztály 14. fordulójában Mártiatölgyesen lépett pályára a somorjai STK.

A vendégek kezdőjében a DAC első keretéből Vera, Malý és Sharani volt ott. A találkozót a Somorja kezdte aktívabba és egy tizenegyest is sikerült kiharcolniuk, amit a 12. percben Nagy Péter hagyott ki. A folytatásban is Bögiék voltak az aktívabbak, de vezetést az ellenfél szerzett.  "Az első tömörülést még megúsztuk Gyurákovics kapuja előtt, a labda azonban a tizenhatoson kívülre került, ahonnan az ellenfél egy szép lövéssel kipókhálózta kapunk felső sarkát." - írta le a Máriatölgyes vezető találtatát az STK weboldala.

Az 58. percben Bögi baloldali beadását Sharani középen le tudta venni majd a hálóba lőtt. Az egyenlítés után tíz perccel Boateng rázta le védőjét egy beadás után, majd kapura fordult és szépen a hosszúsarokba lőtt, 1:2. A DAC kötelékébe tartozó csatár jelenleg kölcsönben játszik a somorjaiak színeiben. 

A hazaiak a folytatásban csak a kapufáig jutottak, így az STK két ghánai csatár góljával fordított és nyert.

Szlovák másodosztály, 14. forduló:

FK Dubnica nad Váhom-FC STK 1914 Somorja 1:2 (1:0)
Máriatölgyes, 370 néző, v.: Mano
Gólszerzők: Rizie (45+1) ill. Sharani (58.), Boateng (68.)
Sárga lapok: Vavrúš, Rešetka, Kupušović, Pleva ill. Vera, Sharani, Gyurákovics

Somorja: Gyurákovics – Vera (Pančík 46.), Oikonomou, Malý, Marić-Bjekić – Baéz (Fujak 87.), Nagy P., Bögi (Leginus 60.) – Sharani (Stašík 87.), Boateng, Vrábel (Štefanka 25.)

Fotó: facebook.com/stksamorin

A rovat legfrissebb hírei