A hajrában vesztett pontokat a KFC


A szlovák labdarúgó másodosztály 14. fordulójában döntetlenre végzett a komáromi csapat.

A KFC a hétközben a Somorját kitömő Pozsonyligetfalu otthonába látogatott. A hazaiak az első félidő hosszabbításában a dunaszerdahelyi utánpótlásból induló Kelemen Marko góljával szereztek vezetést. A szünet után Domonkos Kirstóf duplázott három perc alatt. A második találatot büntetőből szerezte a középpályás. Már-már elkönyvelhették a három pontot a vendégek, amikor sikerült egyenlíteni a hazaiaknak. A 92. percben Harba volt eredményes, így pontosztozkodással zárult a találkozó.

"Örök igazság, hogy egy mérkőzés a végső sípszóig tart. Máriatölgyes és Kassa ellen mi tudtunk jobban koncentrálva pontokat szerezni a véghajrában, ma azonban sajnos mi összpontosítottunk rosszabbul, ráadásul mindkét játékrész végén. Az első félidő végén összehoztunk egy szabadrúgást, amely után egy fejesből gólt kaptunk. A második félidőben Domonkos Kristóf duplájával villámgyorsan fordítottunk, kezünkben volt a mérkőzés sorsa, azonban könnyelműen eladtuk saját térfelünkön a labdát, a hazaiak pedig kiegyenlítettek." - írják Facebook oldalukon a komáromiak.

Szlovák másodosztály, 14. forduló:

FC Petržalka-KFC Komárom 2:2 (1:0)
Pozsonyligetfalu, 353 néző, v.: Greško
Gólszerzők: Kelemen (45+4.), Harba (92.) ill. Domonkos (59., 62.) - a másodikat tizenegyesből
Sárga lap: Kelemen ill. Tóth, Bayermi, Šimko, Horodník

KFC: Chmiel - Adayilo, Szőcs, Varga, Šurnovský, Šimko, Németh T. (Bayemi 46.), Domonkos, Šmehyl (Saláta 89.), Druga (Horodník 72.), Tóth (Matić 83.)

A komáromiak a negyedik helyen állnak a tabellán, melyet ide kattintva tekinthetnek meg.

Fotó: facebook.com/fcpetrzalka

A rovat legfrissebb hírei