Edzőt buktattak Hornyákék


A Puskás Akadémia 2-0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

A felcsúti együttes két nyeretlenül megvívott bajnoki után diadalmaskodott újra, míg a kövesdieknek ez volt sorozatban a hatodik élvonalbeli meccsük, amelyen nem tudtak nyerni.

A vendégeknél a felvidéki Szépe János végig a pályán volt, a hazaiaknál Urblík József nem volt ott a keretben. A Puskás köbölkúti edzője, Hornyák Zsolt így értékelt a mérkőzés után:

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Puskás Akadémia-Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (1-0)
Felcsút, 822 néző, v: Pintér
Gólszerzők: Favorov (19.), Baluta (63.)
Sárga lap: Nunes (74.), Nagy Zs. (82.), Komáromi (92.), illetve Lakveheliani (8.), Vojtus (76.)

Puskás Akadémia: Tóth B. - Csirmaz, Nunes, Stronati, Deutsch (Gera D., a szünetben) - Plsek, Favorov - Slagveer (Komáromi, 77.), Baluta (Corbu, 85.), Nagy Zs. - Kozák (Puljic, 77.)
Mezőkövesd: Piscitelli - Farkas, Kocsis, Szépe, Lakveheliani - Cseke (Jurina, a szünetben), Karnyickij, Besirovic (Vutov, 38., Nagy D., 75.) - Calcan (Cseri, 56.), Drazic (Vojtus, 56.), Madarász

Pintér Attila távozott Mezőkövesdről

Távozott posztjáról Pintér Attila, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője.

A klub hétfői közleménye szerint az 55 éves szakemberrel közös megegyezéssel bontottak szerződést, utódját később nevezik ki.

A korábbi magyar szövetségi kapitány először 2016-ban dolgozott Mezőkövesden, aztán tavaly novemberben újra átvette a csapat irányítását. A második regnálása alatt 34 mérkőzésen ült a kispadon, 13 győzelem, 9 döntetlen és 12 vereség volt a mérlege.

Az együttes az élvonalban hat forduló óta nyeretlen, ebből négyszer kikapott és a tizedik, jelenleg még éppen bennmaradó helyen áll.

Fotó: facebook.com/mezokovesdzsory

A rovat legfrissebb hírei