Újabb paksi csatár Dunaszerdahelyen


A magyar U19-es válogatott futballista Paksról érkezik Dunaszerdahelyre, ahol 5 éves szerződést írt alá.

Újabb erősítés a támadószekciónkba: a DAC és a Paksi FC megegyezett a magyar támadó, Szendrei Ákos klubunkhoz való igazolásáról. Korosztálya egyik legtehetségesebb labdarúgója 5 esztendőre szóló kontraktust írt alá, amely a 2025/26-os szezon végéig szól - írja a csallóközi csapat honlapja.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy sikerült a DAC-hoz igazolnom, hiszen a csapat kiváló szurkolótáborral rendelkezik, a mérkőzéseken pedig rendre remek a hangulat, ráadásul a körülmények is kivételesek. Nagyon várom már, hogy jövő hét szerdától az új együttesemmel készülhessek. Szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, kiharcolni a helyem a kezdőcsapatban, folyamatosan fejlődni és sikereket elérni a gárdával. A nemzetközi kupaporondon is meg akarom magam mutatni a sárga-kék színekben” – mondta a DAC friss igazolása, Szendrei Ákos.

Ifjú kora ellenére Szendrei már 15 alkalommal pályára lépett a Paks felnőttcsapatában is. Ezek közül 11 volt bajnoki mérkőzés, amelyeken 2 gólt is szerzett. 16 évesen mutatkozhatott be a felnőttek között a Mosonmagyaróvár elleni kupatalálkozón, 2019 decemberében. Az élvonalban egy hónappal később debütált, két nappal a tizenhetedik születésnapja után, a Ferencváros otthonában.

Fotó: Instagram

 

A rovat legfrissebb hírei