Idegenben gól nélkül zárt a Somorja


Az STK gólképtelen volt a Zólyombrézó ellen, ami különösen fájó, hiszen három találatot is kaptak.

A sérülések miatt hosszabb időre harcképtelenné váló játékosok és az eltiltott kapus, Trnovský nélkül vágtunk neki a mérkőzésnek, akit Martin Vantruba helyettesített a DAC-ból. Az edzői stáb a Szakolca elleni összecsapáshoz képest csak kevés helyen változtatott a kezdőcsapat összetételét: Boateng ezúttal a kispadon maradt, akit Jančo váltott, míg Nebyla helyét Stašík vette át a középpályán - kezdte beszámolóját az STK.

A meccsen az első pillanattól fogva a hazaiak voltak veszélyesebbek, a Somorja csak az első félidő végén tudott helyzetbe kerülni. Gólt ekkor még nem láthatott a közönség, nem úgy a szünet után, amikor az 53. percben Špyrka, a 77. és a 78. percben pedig Ďatko és Grendel talált be.

Ez volt a somorjaiak legnagyobb arányú veresége az idei szezonban. A kék-fehérek 10. helyet foglalják el a tabellán, amelyet ide kattintva nézhetnek meg.

Szlovák másodosztály, 7. forduló:

FK Železiarne Zólyombrézó-FC STK 1914 Somorja 3-0 (0-0)
Zólyombrézó, 596 néző, v.: Micheľ
Gólszerzők: Špyrka (63.), Ďatko (77.), Grendel (78.)
Sárga lapok: Bartoš, Kukoľ, Paraj ill. Vrábel, Owusu

Somorja: Vantruba - Vera, Oikonomou, Malý, Pančík - Stašík, Nagy, Jančo (Appiah 65, Boateng 75.) - Leginus, Vrábel (Štefanka 90.), Owusu (Ferleťák 75.)

Fotó: facebook.com/stksamorin

A rovat legfrissebb hírei