Paksra igazolt Medgyes


Örömmel jelentjük, a dunaszerdahelyi születésű Medgyes Sinan a mai naptól klubunk játékosa - adta hírül a paksifc.hu.

A huszonnyolc éves labdarúgó Budafokról érkezett Paksra. Medgyes meghatározó játékosa volt a fővárosi alakulatnak, a tavalyi NBI-es idényükben huszonhét mérkőzésen kapott szerepet, és közel kétezer percet töltött a pályán. Ebben a szezonban eddig kétszer kezdőként, egyszer pedig csereként kapott lehetőséget a BMTE-nél a másodosztályban.

"Nagyon vártam és felettébb boldog vagyok, hogy Paksra tudtam igazolni. Rendkívül tetszetős és szimpatikus a klub filozófiája, miszerint csak magyar játékosokat foglalkoztat. Ami pedig az utóbbi időben a pályán jellemzi a csapat játékát, több mint közel áll hozzám. Bognár Györggyel Budaörsön már dolgoztam együtt, kiváló a kapcsolatunk. Célom elsősorban úgy segíteni a csapatot, hogy hasonlóan sikeresek legyünk, mint a múlt szezonban. Természetesen szeretnék minél több mérkőzésen lehetőséget kapni, minél több percet a pályán tölteni, gólpasszokat adni és gólokat is lőni" - fogalmazott a Paksi FC honlapján érzéseiről és terveiről Medgyes, aki két évre szóló szerződést írt alá.

Haraszti Zsolt, a paksiak ügyvezetője elmondta, hogy a futballistát Bognár György kifejezett kérésére igazolták le. Az edző már Budaörsön dolgozott együtt a dunaszerdahelyi balhátvéddel.

Fotó: paksifc.hu

 

A rovat legfrissebb hírei