Élete leghosszabb meccsén van túl a köbölkúti edző


A Puskás Akadémia vendégként 3-1-re győzött a ZTE ellen a felhőszakadás miatt vasárnap félbeszakított és szerdán befejezett mérkőzésen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

Az összecsapást 1-2-es állásnál a 70. percben szakította félbe Bogár Gergő játékvezető, majd félóra elteltével döntött arról, hogy nem folytatható a játék, mivel a pálya talaja futballra alkalmatlanná vált.

A szövetség versenybizottsága hétfőn úgy határozott, hogy a 70. perctől folytatódjon a mérkőzés.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Zalaegerszeg-Puskás Akadémia FC 1-3 (1-0)
Zalaegerszeg, v.: Bogár
Gólszerzők: Skribek (13.), illetve Favorov (54.), Puljić (66.), Corbu (92.)
Sárga lap: Grezda (76.), illetve Komáromi (12.), Slagveer (84.)

ZTE FC:
vasárnap:
Demjén - Németh E. (Lesjak, 66.), Serafimov, Sebestyén, Gergényi - Bedi, Sanković, Halilović (Špoljarić, 66.) - Babati (Grezda, 66.), Koszta, Skribek
szerdán:
Demjén - Lesjak, Serafimov, Sebestyén, Gergényi - Halilović, Špoljarić, Bedi - Grezda, Zimonyi, Skribek
Puskás Akadémia:
Tóth B. - Gera D. (Slagveer, 69.), Stronati, Spandler, Deutsch L. - Van Nieff, Corbu, Favorov - Komáromi, Puljić, Plšek
szerdán:
Tóth B. - Favorov, Stronati, Spandler, Deutsch L. - Plšek, Van Nieff - Komáromi, Corbu, Slagveer - Puljić

Hornyák Zsolt, a vendégek felvidéki edzője így értékelt a szerdai lefújás után: "Sajnos természeti jelenségek miatt a mérkőzés félbe kellett, hogy szakadjon. Visszatértünk életemben az első ilyen hosszú meccsre Zalaegerszegre 20-23 percre, de nagyon jól felkészültünk és nem szerettünk volna lebecsülni semmilyen apróságot ezen a mérkőzésen. Ott szerettük volna folytatni, ahol abbahagytuk a második félidőt, ami szerintem sokkal sikeresebb volt, mint az első. Ez sikerült. Azzal a céllal jöttünk, hogy magasan letámadjuk az ellenfelet, hogy ne adjunk sok teret a Zalaegerszegnek a labdakihozatalnál. Ez sikerült is, elég pontatlan volt a hazai csapat, mivel nyomás alá helyeztük őket. A végén egy ellentámadásból sikerült még egy gólt szereznünk, aminek nagyon örülök. Ebben a pillanatban nekem nagyon fontos, hogy másodszor visszatértünk és meg tudtuk nyerni ezt a mérkőzést egy nem könnyű ellenfél ellen."

Fotó: facebook.com/PFLAhu

A rovat legfrissebb hírei