Dimun bemutatkozott, de elégedetlen


A DAC Szenicén játszott 1-1-es döntetlent szombaton. A meccsen bemutatkozott a sárga-kékek új középpályása is.

A gólnélküli első félidő után a DAC bő tíz perccel a rendes játékidő vége előtt került hátrányba, majd a hosszabbításban egyenlíteni tudott. A csallóköziek így továbbra sem győztek még idegenben a 2021/2022-es idényben.

Fortuna Liga, 4. forduló:

FK Senica-FC DAC 1904 1-1 (0-0)
Szenice, 651 néző, v.: Kružliak (Weiss, Straka)
Gólszerzők: Niarchos (78.) ill. Sharani (93.)
Sárga lap: Svoboda (15.), J. Buchel (88.), ill. Kružliak (40.), Beskorovainyi (83.)

Szenice: Ravas - Svoboda (Kučera 77.), Pavlík, Gáč, Šimčák - Goslin, Halabrín (Niarchos 52.), Duda (Mašulović 52.) - Twardek (F. Buchel 62.), Sukisa, Šumbera (J. Buchel 62.)
DAC: Jedlička - Vera (Davis 46.), Kružliak, Beskorovainyi, Ciganiks - Schäfer, Dimun, Balić (Sharani 82.) - Divković, Nicolaescu (Taiwo 73.), Andzouana (Moumou 67.)

A meccs utáni sajtótájékoztatón így értékelt Németh Antal:

Dimun nyilatkozata pedig a klub honlapján olvasható: „Kár ezért a mérkőzésért. Azt gondolom, hogy fölényben játszottunk, de nem sikerült kihasználnunk a lehetőségeinket. Legalább az egyenlítő találatnak örülhetünk. Bízom benne, hogy a következő találkozón már sikerrel járunk és egy jó sorozatot indítunk, amelynek köszönhetően a tabellán is feljebb lépünk. Természetesen a mutatott teljesítményünk után keveselljük az egy pontot, de remélhetőleg végre már elkezdünk győzni. Szerintem nem futballozunk rosszul, csak a befejező fázisban hiányzik az összpontosítás. Dolgozunk ezen, ami remélhetőleg már a következő összecsapáson látható lesz. A futball lényege a gól és bízom benne, hogy megtörjük a rossz sorozatot, és elkezdjük a győzelmek gyűjtését.”

Fotó: dac1904.sk

A rovat legfrissebb hírei