Eladta csatárát a DAC


Eric Ramirez az ukrán bajnok Dinamo Kijevben folytatja pályafutását.

A DAC és a Dinamo Kijev megegyezett Eric Ramirez klubváltásában, így a futballista az ukrán bajnokhoz távozik. A huszonkét esztendős venezuelai válogatott támadó ötéves szerződést írt alá.

Összességében 54 bajnoki találkozón lépett pályára a DAC mezében, 23 gólt lőve. Az Európa-ligában 7 meccsen 3 gól a mérlege, míg a Slovnaft Cup-ban 8/2, írja a DAC weboldala.

„Amikor két éve leigazoltuk Ramit a Karvinától, egy olyan futballistára tettünk szert, aki azonnali hatással lehet a csapatra, ám ugyanakkor megvan benne a fejlődés lehetősége is. Egy nehéz dunaszerdahelyi bemutatkozó év után, az idei szezonban már felnőtt a magas elvárásokhoz. Büszkék vagyunk, amiért labdarúgónk egy nagy klubhoz igazol, amely a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepel majd. Szeretnék köszönetet mondani az edzői stábnak és a klub minden dolgozójának a fáradhatatlan támogatásért, amellyel nagyban hozzájárultak Rami fejlődéséhez technika és a személyisége tekintetében is a DAC-nál eltöltött időszakában. Nagyra értékeljük az átigazolást a koronavírus-járvány tekintetében, amely komoly terhet ró a klub költségvetésére” – kommentálta Ramirez távozását a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

A két klub megegyezése alapján az átigazolási díj összege nem nyilvános.

Fotó: felvidéksport.hu

A rovat legfrissebb hírei