Nagy hátrányba kerültek Lettországban Hornyákék


A Puskás Akadémia 3-0-s vereséget szenvedett a lett FK Rigas FS vendégeként csütörtökön, a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójában, a párharc első mérkőzésén.

A magyar bajnoki ezüstérmes már a 25. percben háromgólos hátrányban volt, és végül nem is tudott idegenben szépíteni. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Konferencia Liga-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés:

FK Rigas FS (lett)-Puskás Akadémia FC 3-0 (3-0)
Jurmala, v.: Kikacseisvili (georgiai)
Gólszerzők: Lemajic (8., 24., a második 11-esből), Freisenbichler (18.)
Sárga lap: Deocleciano (50.), illetve Spandler (25.), Nagy Zs. (45+2.), Kiss T. (45+4.)

FK Rigas FS: Cerniauskas - Savalnieks, Jagodinskis, Lipuscek, Sorokins - Simkovic (Micevski, 80.), Strumia, Saric - Friesenbichler (Kouadio, 64.), Lemajic (Stuglis, 91.), Deocleciano (Rakels, 69.)
Puskás Akadémia: Tóth B. - Nagy Zs. (Puljić, 54.), Stronati, Joao Nunes, Spandler - Van Nieff, Komáromi (Baluta, a szünetben) - Slagveer, Plšek, Kiss T. (Deutsch, a szünetben) - Corbu

A Puskás Akadémia - amely története során először nyert nemzetközi kupapárharcot az első körben - nagyon gyorsan nehéz helyzetben találta magát, a hazai csapat ugyanis alig 25 perc elteltével háromgólos előnybe került.

A köbölkúti Hornyák Zsolt a szünetben megpróbálta átszervezni csapatát, de több játékos is gyenge napot fogott ki. Emiatt képtelen volt kellőképpen felpörögni a felcsúti együttes, amely így komoly hátrányból várja a visszavágót.

Fotó: facebook.com/PFLAhu

A rovat legfrissebb hírei