Müller Németországban folytatja


A szezon végén távozik Dunaszerdahelyről a védő.

A DAC és az SV Darmstadt 1898 megállapodott Jannik Müller átigazolásáról. A 27 éves védő hároméves szerződést írt alá a Bundesliga 2 jelenleg tizedik csapatával, amely a következő, 2021/22-es szezontól lép érvénybe. Müller színeinkben fejezi be az aktuális idényt - írja a sárga-kékek weboldala.

„Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem a DAC-nak és ennek a fantasztikus csapatnak, amellyel több klubrekordot is felállítottunk. Sok sikert kívánok a klubnak a következő szezonokban” – nyilatkozta Jannik Müller a szerdahelyiek oldalán.

A 27 éves futballista 2020 nyarán igazolt a Csallóközbe és azonnal a kezdőben találta magát, játszott mindhárom El-selejtezőn is. A bajnokságban 2021 tavaszáig stabil helye volt a csapatban, de áprilistól, sárga lapos eltiltását követően már Bernd Storck és utódja, Németh Antal is Danylo Beskorovainyinak szavazott bizalmat Dominik Kružliak mellett. A Dynamo Dresdenből a Fortuna Ligába igazoló játékos összesen 30 tétmeccsen játszott a DAC-ban és egy gólt szerzett. A kupában a Besztercebánya elleni kiesés során volt eredményes.

Fotó: facebook.com/SVDarmstadt1898eV

A rovat legfrissebb hírei