Jól cserélt Németh Szilárd a Kassa ellen


A szlovák labdarúgó másodosztály22. fordulójában a kassaiakat fogadta a KFC Komárom.

"KFC, az óriásölő! A mérkőzés kezdetén többször is bevihettük volna az első döfést, amely után a keletiek percei következtek, a félidőig rendre az ő lábaikat érintette a labda, nagyobb helyzetig nem jutottak. A második félidőben szinte már hagyományosan felbátorodtunk, egyre kevésbé találták a vendégek a ritmust és egy közelharccal kivívott találat révén újabb bravúrgyőzelmet arattunk!" – írta Facebook-oldalán a mérkőzésről a komáromi klub.

A győztes gólt szerző Boris Druga a 71. percben állt be csereként Tóth Gábor helyére, majd a 81. percben eldöntötte a három pont sorsát. A gól egy szöglettel felérő bedobás után, közvetlen közelről született. A KFC edzője, Németh Szilárd tehát nagyon jól cserélt szombaton. A komáromiak, akik végre valódi hazai pályájukon, füvön játszhattak, jelenleg a 8. helyen állnak a tabellán.

Szlovák másodosztály, 22. forduló:

KFC Komárom-FC Košice 1-0 (0-0)
Komárom, v.: Kolofík (Súkeníková, Sluk)
Gólszerző: Druga (81.)
Sárga lap: Saláta (40.), Tóth (67.)

KFC: Bréda - Popović, Saláta, Szőcs, Šurnovský, Šimko, Szetei (Adayilo 79.), Domonkos, Bayemi (Pittner 79.), Matić (Abrahám 71.), Tóth (Druga 71.)
Kassa: Kira - Jung (Kountouriotis 60.), Su Kim (Liener 84.), Krčmarevič, Václav (Kavka 60.), Pačinda, Karaš, Jakúbek, Pavúk, Novák (Gladiš 69.), Jonec (Kis 84.)

Fotó: facebook.com/kfckomarno; Karol Scholtz

A rovat legfrissebb hírei