Komáromi pontszerzés Zsolnán


A szlovák labdarúgó másodosztály 17. fordulójából elhalasztott mérkőzést szerdán pótolták.

A KFC a Zsolna B-csapatának vendégeként lépett pályára. Az első félidő a hazaiaké volt, több helyzetet dolgoztak ki és a kapufát is eltalálták, de gól nem születettt. A szünet után feljavultak a vendégek és kiegyenlítettebbé vált a meccs. Komárom előbb a kapufát találta el, majd néhány másodperccel később egy rosszul sikerült felszabadítást követően szöglethez jutott. A sarokrúgást Domonkos adta be, amely középen megpattanva a hosszúsaroknál érkező Szőcs elé került, aki megszerezte csapatának a vezetést, 0-1. Az első csapatból is néhány játékost bevető hazaiak tíz perccel később egyenlítettek, Mráz 25 méterről egy nagyon szép gólt szerzett, 1-1.

A mérkőzést a palásti Kišš Bálint vezette. Németh Szilárd edző csapat a hétvigi Puhó ellen elszenvedett vereség után javítani tudott. Legközelebb március 27-én hazai pályán Kassát látják vendégül.

Szlovák másodosztály, 17. forduló:

MŠK Žilina B-KFC Komárom 1-1 (0-0)
Zsolna, v.: Kišš (Kmec, Lauer)
Gólszerzők: Mráz (79.) ill. Szőcs (69.)
Sárga lap: Jambor (16.), Leitner (8.) ill. Saláta (9.), Szőcs (72.), Abrahám (89.), Krela (90.)

MŠK B: Teplan - Capko, Leitner, Suľa, Mráz, Myslovič (Slebodník 46.), Goljan (Iľko 46.), Jambor (Kostúr 72.), Yenne, Kaprálik (Holáň 46.)
KFC: Bréda - Popović, Sláta, Szőcs, Šurnovský (Pittner 63.), Šimko, Szetei (Sidibe 79.), Domonkos (Špak 79.), Bayemi, Matić (Krela 63.), Tóth (Abrahám 63.)

Fotó: Facebook, Ján Mintál

A rovat legfrissebb hírei