Divković csapata veresége ellenére a forduló legjobbjai közt


A Fortuna Liga 22. fordulójának álomcsapatába a DAC támadója is bekerült.

Bár a DAC vereséget szenvedett, támadója, a horvát Marco Divković mégis ott van a forduló legjobbjainak csapatában. A Fortuna Liga hétről hétre az InStat adatok alapján határozza meg az álomcsapatot, így pedig egy-egy játékos jó teljesítménye a csapat eredményétől függetlenül is kiemelésre kerülhet. A dunaszerdahelyiek játékosának esetében a gólszerzés is biztosan sokat nyomott a lattban a különböző passzpontossági és egyéb statisztikai mutatók mellett.

A forduló legjobbja a Slovanban két gólt szerző Vladimir Weiss ml. volt, míg csapattársa Moha másodikként végzett. Rajtuk kívül a csallóközieket legyőző csapatból még De Kamps, De Marco és Medveděv is ott van a legjobbak között.

Najlepšia 11-ka uplynulého kola podľa štatistík Z brány diriguje túto zostavu mladý Kukučka z Trenčína. Najviac nominácií má Slovan a hráčom kola jednoznačne Vlado Weiss #jedenastkakola

Közzétette: Fortuna liga – 2021. március 9., kedd

A még mindig csak 21 éves Marko Divkovićhoz kapcsolódó hír, hogy a támadó bekerült a horvát válogatott U21-es Eb-re készülő keretébe. A korosztályos kontinenstorna csoportkörét Magyarországon és Szlovéniában rendezik március 24. és 31. között. A horvát válogatott Szlovéniában játszik majd a D-csoportban, ahol Portugália, Anglia és Svájc lesz az ellenfele.

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei