Storck ezt mondta a Slovan-DAC után


A dunaszerdahelyiek mestere szerint a 10 pontos hátrány már szinte ledolgozhatatlan.

„Nagy céllal érkeztünk, de lehet, hogy ez volt az utolsó esélyünk arra, hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért folytatott küzdelemben. 10 pontos hátrányt már nem lesz könnyű ledolgozni. Két gyors gólt kaptunk, de sikerült visszajönnünk a meccsbe. Megtettünk mindent, mentünk előre, érezni lehetett a játékunkon az elszántságot. A harmadik gólnál kissé elaludtunk. Hiányzott a tapasztalat a játékunkból. Ma a kis dolgok jelentették a nagy különbséget a két csapat között. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből. Fiatal, tehetséges játékosaink vannak. A Slovan ma ügyesebb volt, okosabban játszott, ezért tartotta itthon a három pontot. A tízpontos hátrányt nem ezen az egy meccsen szedtük össze, hanem a kisebb csapatok elleni találkozókon. A tíz pont sok, de van még előttünk tíz mérkőzés, és a futballban bármi megtörténhet. A maximumot kell nyújtanunk, mert a bajnokság még nem ért véget”– olvasható Bernd Storck értékelése a DAC honlapján.

Fortuna Liga, 22. forduló:

ŠK Slovan Bratislava-FC DAC 1904 3-1 (2-1)
Nemzeti Futballstadion, Pozsony; v.: Kráľovič (Bednár, Poláček)
Gólszerzők: Weiss (3., 11.), Moha (57.) ill. Divković (32.)
Sárga lap: De Marco (47.) ill. Schäfer (18.), Ramirez (40.), Taiwo (84.)

Slovan: Greif - Medveděv, Bajrić, Božikov, De Marco - Nono (Rabiu 69.), De Kamps - Daniel, Weiss (Strelec 91.), Moha (Čavrič 77.) - Ožbolt (Henty 77.)
DAC: Jedlička - Blackman, Müller (Nicolaescu 77.), Kružliak, Beskorovainyi (Davis 63.) - Balić (Andzouana 91.), Schäfer, Christie-Davies - Divković (Taiwo 76.), Ramirez, Kalmár

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei