Újabb távozók Komáromban


A KFC weboldalán számolt be róla, hogy újabb játékosok és egy edző is távozott a csapattól.

Tavasszal már nem lesz ott a csapatban Roman Zemko, aki a szezonban 9 meccsen szerepelt a másodosztályú klubnál. A 22 éves középpályás az élvonalba tart. A szűrő 36 mérkőzést játszott a Duna-partján.

Szintén távozik Oliver Janso, aki ősszel mind a 14 bajnokin kezdő volt, valamint Jozef Vajs, aki 8 bajnokin 1 gólt lőtt és 1 meccsen a Szlovák Kupában (Slovnaft Cup) is szerepelt. A negyedik futballista, aki nem folytatja Németh Szilárd edző csapatában pedig Lucián Meňuš, aki az U19-es csapattól került a felnőtt keretbe a nyáron, de nem kapott szerepet a bajnokságban, a kupában pedig egyszer cserélték be csupán.

A szakmai stábban is történt változás. "A téli felkészülésnek új kapusedzővel vágtunk neki. Kantár Szilárdot, aki több szezonon át volt a csapat másodedzője, illetve kapusedzője, a marcelházi Hallman László váltotta a kapusedzői pozícióban" – olvasható a komáromiak weboldalán.

 Az alábbi változások történtek a csapatnál a téli felkészülés elején https://bit.ly/3nNsmMK Nasledovné zmeny sa udiali v tíme na úvode zimnej prípravy https://bit.ly/3ibx9GR

Közzétette: KFC Komárno – 2021. január 14., csütörtök

Fotó: floodlight1878.com

A rovat legfrissebb hírei