A horvát bronzérmessel is megmérkőznek Medgyesék


Az OTP Bank Liga újonca, a Budafoki MTE a téli felkészülési időszakot Horvátországban tölti majd.

Játékosaink, a szakmai stáb tagjai és klubunk dolgozói január 3-án, vasárnap találkoznak, amikor mindenkire koronavírus-teszt vár. A következő hét első napjaiban orvosi vizsgálatokon vesznek részt labdarúgóink, január 6-án, szerdán pedig Horvátországba utazunk edzőtáborozni - olvasható a klub honlapján.

A felvidéki Medgyes Sinant is soraiban tudó budafokiak január 9-én a cseh élvonalbeli 1. FC Slovácko, január 12-én a szlovén első osztályban szereplő FC Koper, január 15-én pedig a horvát bajnoki bronzérmes HNK Rijeka ellen lépnek majd pályára felkészülési mérkőzésen. A csapat január 20-án tér vissza Magyarországra, majd 23-án az MTK-t fogadják az NB1 17. fordulójában.

A Budafok a 11. helyről vájra a tavaszi szezont.

A klub szurkolói 2020 végén megszavazhatták az év mérkőzését, az év gólját és az év játékosát is. Közel 3000 szavazat érkezett a budafoki drukkerektől. Az év meccse az augusztusi Kisvárda elleni mérkőzés volt, amikor 74 év után tértek vissza az élvonalba. Az év gólját Skribek Alen lőtte augusztusban a MOL Fehérvárnak.

A szurkolók szavazatai alapján az év játékosa Póser Dániel lett. Ő a voksok 33,8 százalékát gyűjtötte be, mögötte végzett Vaszicsku Gergő (27,2%), míg a harmadik a dunaszerdahelyi Medgyes Sinan lett 20,3 százalékkal.

Fotó: facebook.com/BudafokiMTE

A rovat legfrissebb hírei