Hornyákék pontot csentek Székesfehérvárról


A találkozót emberhátrányban befejező Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent ért el a MOL Fehérvár FC otthonában kedden, a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Eseménytelenül telt a mérkőzés első negyedórája, majd Josip Knežević bombagóljával vezetést szerzett a Puskás Akadémia. Hátrányba kerülve a Fehérvár támadott többet, de próbálkozásaikban kevés elképzelés volt, a vendégek a szünetig jóval veszélyesebbnek bizonyultak.

A fordulást követően tovább rohamoztak a hazaiak és sikerült kiegyenlíteniük, Funsho Bamgboye volt eredményes. A hajrára megfogyatkozott a Puskás Akadémia, miután Antonio Mancét második sárga lappal kiállította a játékvezető, de a vendégek sikeresen megőrizték a döntetlent a meccs végéig.

A Puskás edzője, a köbölkúti Hornyák Zsolt most nem cserélte be a kispadon helyet kapó Urblík Józsefet. A felvidéki szakember nem volt elégedett a mérkőzés után, szerinte csapata megszerezhette volna a három pontot.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

MOL Fehérvár FC - Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
Székesfehérvár, zárt kapuk mögött, v.: Bogár
Gólszerző: Bamgboye (59.), illetve Knezevic (19.)
Sárga lap: Fiola (91.), illetve Mance (3., 79.), Baluta (50.), Plsek (60.), Nagy Zs. (69.)
Piros lap: Mance (79.)

Fehérvár: Rockov - Rus (Bolla 54.), Stopira, Musliu (Fiola 71.) - Bamgboye, Alef, Nyári (Géresi 54.), Houri, Hangya - Zivzivadze (Nikolics 67.), Petrjak
PAFC: Tóth B. - Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. - Plšek - Slagveer, Knežević (van Nieff 64.), Baluta (Joao Nunes 82.), Kiss T. (Deutsch L. 86.) - Mance

Fotó: facebook.com/PFLAhu

 

A rovat legfrissebb hírei