Az OTP Bank Ligában folytatja a felvidéki edző


A Bodrogközből érkezik a DVTK új vezetőedzője. A 43 esztendős Geri Gergely a magyar-szlovák határtól mindössze öt kilométerre fekvő Királyhelmecen született.

Ahogy korábban már társoldalunk, az nb1.hu információi alapján megírtuk, Geri Gergely váltotta Feczkó Tamást a Diósgyőr kispadján. Ezt a borsodi klub hivatalos honlapján jelentette be kedden.

"Az első megkereséskor az jutott eszembe, hogy ez egy óriási kihívás és bizonyítási lehetőség, hiszen a Diósgyőr egy nagy múltú klub" - nyilatkozta a klub honlapján Geri Gergely, a DVTK új vezetőedzője. "Nem szeretek feleslegesen sokat beszélni. Egy dolgot ígérhetek, kemény munkát. Mindent meg fogunk tenni, hogy sikeresek legyünk. Megnéztem a játékosállományt és a csapat néhány mérkőzését, de a személyes találkozás sokkal fontosabb a játékosokkal, így nagyon várom már az első edzést. A munkámat a DVTK korábbi játékosa, a legutóbb az SBTC csapatát irányító Rubint Richárd segíti majd másodedzőként, azt hiszem, hogy őt nem kell bemutatnom a szurkolóknak."

A diósgyőriek Facebook-oldalukon számoltak be az új mester első munkanapjáról:

Fotó: dvtk.eu

 

A rovat legfrissebb hírei