Storck: Elégedett vagyok a kerettel


A DAC-Pohronie mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a 0-0-ás döntetlent.

Jan Kameník, a vendégek edzője elmondta, hogy alaposan felkészültek az ellenfélből, tudták mit fog játszani a DAC, de jól megvalósították, amit szerettek volna. A játék képe alapján akár eredményesebbek is lehettek volna, de elégedettek az egy ponttal.

Bernd Storck azzal kezdte, hogy nem szeretne kifogásokat keresni, de érezhető volt, hogy hiányoztak játékosok a csapatból a COVID-19 és sérülés miatt. A második félidőben a kapufánál ha szerencséjük van, meglehetett volna a gól is. Az ellenfél viszont erős volt, jól támadta le a sárga-kék játékosokat és így nem volt megfelelő a teljesítményük. A válogatott szünet után felkészülnek majd a következő találkozóra. A német szakember újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy hisz benne, hogy egy ilyen fiatal kerettel, 19 éves játékosokkal a pályán is megnyerje a bajnokságot és elégedett a játékoskeret felépítésével.

DAC-Pohronie (0:0) Post Match Press Conference

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély „Volt néhány helyzetünk, amiket be kellett volna rúgnunk, máskülönben nem tudunk nyerni." A tegnapi bajnoki mér...

Fotó: dac1904.sk

A rovat legfrissebb hírei