Balić a forduló legjobbja


A Fortuna Liga 11. fordulójának legjobb játékosa a DAC középpályása lett.

A hétvége álomcsapatába a dunaszerdahelyiek közül bekerült Cesar Blackman, Andrija Balić és Kalmár Zsolt is. Utóbbi játékos már hetedszer van ott az álomcsapatban, a panamai jobbhátvéd hatodszor, míg a horvát középpályás harmadszor tagja a csapatnak.

Andrija Balić az InStat indexek alapján a forduló legjobb játékosa is lett. Kalmár a 7. Schäfer a 11. Blackman a 13. Davis a 14., Njie a 17, Müller pedig a 18. lett. Így összesen a TOP20-ba 7 DAc-játékos is bekerült.

Az álomcsapatban a 3 sárga-kék játékos mellett a Szenice 2, a Slovan 1, a ViOn 1, a Rózsahegy 3 és a Nyitra 1 játékost adott.

Fortuna liga

Zaujímavé myšlienky od MUDr. Pavla Maloviča Zrušenie športov ne... bolo správne. Šport je dôležitý pre posilňovanie imunitného systému. Nové opatrenia otvárajú dvere pesimizmu Štúdie hovoria, že futbalové zápasy nepredstavujú riziko nákazy. Som za to, aby sa štadióny plnili do 30% kapacity Fanúšikovia patria na tribúny, súčasný stav je ako lízať med cez sklo.

A DAC horvát középpályása szabadrúgásból volt eredményes a Slovan elleni rangadón. A klub honlapján olvasható interjúból pedig az is kiderül, miért ő rúghatta el a labdát: „Megfogtam a labdát, Kalmár pedig az ellene elkövetett szabálytalanság után még nem volt százszázalékos állapotban. Azt mondtam Ericnek, hogy belövöm és így is tettem.” Pontosabb már nem is lehetett volna a lövése, hiszen, ha csak akár pár centit téved bármelyik irányba, akkor a kapufáról kifele pattant volna a labda vagy Greif kapus védi azt. „Igen, néha szerencsére is szükség van, viszont az a fontos, hogy jól lőttem meg a labdát és sikerült betalálnom. A találatot az egyik barátomnak ajánlom, aki megmondta a meccs előtt, hogy gólt lövök. Boldog vagyok, amiért ismét sikerült betalálnom a bajnokságban, de ahogy azt már többször is elmondtam: nem az a fontos, hogy kinek a nevét írják fel a góllövőlistára, hanem a csapat sikere. Vasárnap döntetlen született, de nem vagyunk emiatt szomorúak. Tovább kell dolgoznunk és alaposan felkészülnünk a Szered elleni következő idegenbeli összecsapásra, ahonnan szeretnénk győzelemmel távozni.”

Fotó: facebook.com/FortunaLigaSK

A rovat legfrissebb hírei