Szülinapos mesterhármas Komáromban


A KFC női csapata kilenc gólt szerzett szombati bajnokiján.

A szlovák második liga hétvégi fordulójában Ekelen fogadták a komáromi hölgyek Dénesdtorcsmisérd (Dunajská Lužná) csapatát. A meccs igencsak gólgazdagra sikerült. A 15. percben már második gólját szerezte a szombaton születésnapját ünneplő Gaál Csenge, aki a második félidőben is betalált, így egy mesterhármassal ajándékozta meg magát. Nem csak ő jutott el azonban háromig, Németh Vivien az első félidőben szintén kétszer, a másodikban pedig egyszer volt eredményes. Rajtuk kívül betalált még Tóközi Tímea és a csereként beszálló Andruškó Karina, aki kettőt vállalt a kilencből. A szűk kerettel érkező vendégek csak asszisztálni tudtak a gólparádéhoz, nem tudtak betalálni, így a végeredmény 9-0 lett.

A KFC két vereség után immár negyedik mérkőzésén veretlen maradt. Az eddigi hat találkozójukból 3-at nyertek meg a komáromi violák, e mellett pedig 1 döntetlent is jegyeztek. Megszerzett 10 pontjukkal jelenleg a 4. helyen állnak a másodosztály A-csoportjában, következő ellenfelük vasárnap Cseke (Čaka) csapata lesz idegenben.

Szlovák másodosztály, nők, A-csoport, 6. forduló:

KFC Komárom-OFK Dunajská Lužná 9-0 (5-0)
Ekel, zárt kapuk mögött, v.: Bényi (Šáteková)
Gólszerzők: Gaál Csenge (8., 15., 73.), Németh Vivien (29., 40., 58.), Andruškó Karina (78., 83.), Tóközi Tímea (18.)

KFC: Izsáková (Boros 56.) - Csicsó (Darányi 88.), Nagy L., Melichárková, Nagy J. (Bögi 66.) - Horváth (Andruškó 61.), Tóközi (Bendes 72.), Németh (Szalóki 85.), Both - Gaál, Pauer (Madarász 80.)

Fotó: facebook.com/karol.scholtz

A rovat legfrissebb hírei