Négy játékosát kölcsönadta a DAC


Az átigazolási szezon utolsó napján négyen is új lehetőséget kaptak Dunaszerdahelyen.

"Hétfő éjfélig volt nyitva az átigazolási piac, amely során együttesünkben több utolsó pillanatos változás is történt. A klubvezetés négy labdarúgó kölcsönjátékáról is megegyezett abból a célból, hogy az adott játékosok több lehetőséghez jussanak" – olvasható a DAC weboldalán.

Martin Bednár Nagymihályban tölti az őszi idény hátralevő részét, ahonnan 2018 nyarán érkezett Dunaszerdahelyre. Abdulrahman Taiwo, aki múlt tavasszal a cseh élvonalbeli MFK Karviná együttesében futballozott, ugyancsak a zempléni gárdához távozott kölcsönbe a naptári év végéig.

Jakub Švec és Dominik Veselovský a második ligás Somorját erősítik a téli szünetig, ahol a váltakozó pályára lépési szabálynak köszönhetően már a szezon eddigi részében is futballoztak.

A négy játékos közül Bednár volt, aki rendszeresen lehetőséget kapott Bernd Storck vezetőedzőtől. A 21 éves védekező középpályást a 2020/2021-es idényben 4 bajnoki hajrájában is becserélték és a Nyitra ellen gólt is lőtt, szintén kétszer kapott lehetőséget az Európa-liga-selejtezőjében és a Szlovák Kupában is. 

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei