Negatív lett a DAC játékosainak koronavírustesztje


Az Európa-liga-selejtező mérkőzést megelőző sajtótájékoztatót jó hírrel kezdték a sárga-kékek.

A dunaszerdahelyiek PR-menedzsere, Nagy Krisztián a negatív tesztek eredményével kezdte a sajtótájékoztatót. Így mindenki Bernd Storck edző rendelkezésére áll majd csütörtökön.

A német edző elmondta, hogy örömteli, hogy ott lehetnek a harmadik körben, de szeretnének még tovább jutni. A Linz csapata szerinte egy erős gárda, amely magasan letámadja az ellenfelét, de készülnek erre és bár nagyon nehéz lesz, nem adják fel a továbbjutás lehetőségét. "Szeretnénk tovább álmodni az álmainkat és reméljük ez nem ér véget itt Linzben" - mondta Storck.

"Úgy gondolom, hogy a szezon egyik legfontosabb és legnehezebb meccse lesz" – kezdte a sajtótájékoztatón Kalmár Zsolt, aki szerint az ellenfél nagyon erős, hiszen ott volt tavaly az El-csoportkörében és tovább is jutott. Ennek ellenére nem mennek feltett kézzel a pályára, hiszen el szeretnék érni a céljaikat. "Felkészültek vagyunk, mindent tudunk az ellenfélről, hogy mik az erősségeik és mik a gyengéik. A legfontosabb, hogy a mi játékunkat tudjuk játszani és élvezzük a focit egy ilyen csapat ellen" – tette hozzá a DAC csapatkapitánya.

LIVE: Pre-match press conference | LASK Linz - DAC 1904

dac1904.sk #hajráDAC #HatártalanSzenvedély

A DAC csütörtökön 20:30-tól lép pályára a LASK Linz otthonában. A csallóköziek az alábbi játékosokat nevezték a mérkőzés bő keretébe (az UEFA honlapja alapján):

Kapusok: Jedlička, Száraz, Veszelinov, Horváth Attila
Védők: Sommer, Beskorovainyi, Müller, Kružliak, Davis, Malý, Mendez, Blackman
Középpályások: Balić, Fábry, Kalmár, Njie, Friede, Schäfer, Bednár
Támadók: Sharani, Ramirez, Andzouana, Divković, Nicolaescu

Fotó: YouTube

A rovat legfrissebb hírei