Csíkszeredába igazolt a komáromi csatár


A szlovák első osztályból erősített az FK Csíkszereda második ligás csapata, számolt be az erdélyi klub honlapja.

Mészáros András az őszi idényre érkezett kölcsönben az ŠKF Szered csapatától. A 24 éves támadó 2015-ben mutatkozott be a szlovák élvonalban a DAC színeiben, ahol 19 tétmeccsen szerepelt, majd két szezont húzott le a másodosztályú Komáromnál, ahol 37 meccsen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

Az előző idényt a Fortuna Liga újoncánál a garamszentkereszti FK Pohronie csapatánál kezdte, majd az aranyosmaróti ViOn-hoz került. A 2019/2020-as idényben 22 élvonalbeli mérkőzésen 3 gólt jegyzett. Júliusban a szintén első ligában szereplő szerediekhez igazolt, ahol az eddigi négy forduló alatt háromszor lépett pályára, de összesen csak 66 percig volt játékban. Az első játéknapon a DAC ellen egy félidőt kapott, majd a Szenice ellen 16, a Rózsahegy ellen csupán 6 perc jutott neki.

"A csapatban lévő konkurencia miatt a posztján nem kapna elég játéklehetőséget" – olvasható a csíki klub honlapján Roman Adamčík, a szeredi klub igazgatójának nyilatkozata. A fiatal csatár kedd délután meg is érkezett Csíkszeredába.

Fotó: fkcsikszereda.ro

 

A rovat legfrissebb hírei