Távozik a balhátvéd Dunaszerdahelyről


Milan Šimčák marad a Fortuna Ligában.

"Adrián Slančík után újabb játékosunk igazol Szenicére. Milan Šimčák kétéves szerződést írt alá az elmúlt bajnoki szezon tizedik helyezettjével.

A Kassáról származó futballista 2018 nyarán a Nagymihály együttesétől érkezett a Csallóközbe. A balhátvéd posztján a panamai válogatott Eric Davis személyében erős konkurenciája volt, ezért két esztendő alatt mindössze 16 bajnoki mérkőzésen kapott szerepet. Az Európa-ligában két, míg a Slovnaft Cup-ban öt alkalommal lépett pályára. A rajtjainak számát ezentúl már az erdőháti gárda színeiben gyarapíthatja tovább." – olvasható a DAC weboldalán.

Az FK Senica oldalán írt üdvözlésben kiemelik, hogy már régebb óta figyelik a játékost és bár nem volt egyszerű, örülnek, hogy sikerült megszerezniük. A balhátvéd ráadásul már dolgozott is új edzőjével: "Nagyon jó érzéseim vannak. A menedzseremmel történt egyeztetés után megegyeztünk, hogy a Szenice jó választás lesz számomra. Szeretnék segíteni a csapatnak, hogy minél több pontot szerezzünk és remélem, hogy itt több lehetőséget kapok, mint Dunaszerdahelyen. Šoltis edzőt már régebb óta ismerem, Nagymihályban edzett már engem. Tudom milyen stílusú focit akar játszani, ez pedig a döntésemben is közrejátszott."

Fotó: dac1904.sk

A rovat legfrissebb hírei