Kitömték a DAC hálóját Ausztriában


A kilencnapos ausztriai edzőtábor utolsó napján alaposan megverték a dunaszerdahelyieket.

A francia élvonal 5. helyezettjével játszott felkészülési mérkőzéss egyben főpróbaként is szolgált a DAC számára a jövő hétvégén rajtoló új bajnoki idény előtt. Fél perc sem telt el a mérkőzésből, amikor Gouiri előnybe lőtte csapatát, amit két perccel később Maolida növelt 2-0-ra. A félidőig még Claude-Maurice is feliratkozott a góllövőlistára, majd a ráadás pillanataiban Maolida szerezte meg második találatát, amelynél nekiütközött a kapu mögötti reklámtáblának, és lesérült.

Fordulás után sem nagyon változott a játék képe, a Nizza lehetőségeiből Claude-Maurice és Gouiri használt ki még egyet-egyet, amivel ők is kétgólosként zárták a találkozót.

Felkészülési mérkőzés:

OGC Nice - DAC 1904 6-0 (4-0)
Untersberg-Arena, Grödig, Ausztria
Góllövők: Gouiri (1.), Maolida (3.), Claude-Maurice (34.), Maolida (45+), Claude-Maurice (54.), Gouiri (83.)

Nice: Benitez - Atal, Bambu (Daniliuc 74.), Dante, Kamara - Boudaoui (Makengo 74.), Schneiderlin (Thuram 64.), Lees-Melou (Sylvestre 64.) - Claude-Maurice, Gouiri, Maolida (Brazao 46.)
DAC: Jedlička (Száraz 46.) - Blackman, Müller, Kružliak (Malý 55.), Davis (Mendez 68.) - Friede (Bednár 78.) - Fábry (Njie 46.), Kalmár (Švec 78.), Balić (Sharani 55.) - Divković (Andzouana 46.), Ramirez (Schäfer 46.)

Fotó: facebook.com/fcdac

A rovat legfrissebb hírei