Jó kezdés után kapott ki az STK


A Somorja a pozsonyi Slovan tartalékcsapata ellen hangolt a bajnoki rajtra.

Bár a somorjaiak gyorsan, az első percekben vezetést szereztek a Slovan B ellen, a félidőben már a hazaiaknál volt az előny. A második játékrészben növelték előnyüket a pozsonyiak, a végén pedig csak a szépítésre futotta az STK erejéből.

"Lejátszottuk az utolsó meccset, melyet főpróbának is nevezhetnénk, de nem volt az. Ma egészen más feladataink voltak, mint ami vár ránk a jövő héten. Ismét nem jó eredménnyel végződött a felkészülési meccsünk. Nem emlékszem az edzői pályafutásom alatt, hogy elvesztettük volna az összes felkészülési meccset. Bízunk benne, hogy minden rossz a bajnoki meccseken jóra fordul. Nem marad más hátra, mint tovább dolgozni és reménykedni, hogy fokozatosan jönnek majd az eredmények is. Bízunk benne, hogy végre sikerülni fog a helyzeteinket értékesíteni. Ha ez így lesz, akkor mosolyoghatunk. Ha pedig nem fogjuk már az elején megállítani az ellenfél egyszerű támadásait, akkor sikertelenek leszünk. Meglátjuk, mi változik meg az egy hét alatt" – olvasható a klub weboldalán Ján Blaháč edző nyilatkozata.

Felkészülési mérkőzés:

Slovan Bratislava B-FC STK 1914 Somorja 3-2 (2-1)
Vendég gólszerzők: Jančo, Murič

Somorja: Valach - Marič, Bjekič, Stašík, Oikonomou, Fujak, Pančík, Baez, Slebodník, Leginus, Rymarenko, Jančo. Cserék: Nagy L., Veselovský, Čunta Méry, Kováč, Mezovský, Murič

Fotó: facebook.com/stksamorin

 

A rovat legfrissebb hírei