Szerb hátvédet igazolt Komárom


A KFC Facebook-oldalán jelentette be, hogy másfél év után visszatér hozzájuk a jobbhátvéd.

Mihajilo Popović először 2018 telén igazolt Komáromba, ahonnan egy évvel később távozott Szakolcára (MFK Skalica). A 2019/2020-as csonka idényben mind a 18 találkozón pályára lépett a második ligában. Összesen 14-szer volt kezdő a 27 éves futballista és három gólt is szerzett a bajnokságban. A lila-fehéreknél korábban 31 tétmérkőzésen két gólpasszt jegyeztek fel a neve mellé.

"Komárom a második otthonom. Jó félszezonon és remek téli felkészülésen voltam túl egészen a Covid-19 járványig... Május végén lejárt a szerződésem és Komárom azonnal reagált... Ha valaki otthonról hív, azonnal felveszed. Az együttműködésről gyorsan megegyeztünk. Célunk minél jobban felkészülni a hosszú szünet után és lépésről lépésre haladni a közös célunk felé. Miroslav Karhan edző úrral való együttműködésnek szintén örülök, külföldi tapasztalataiból sokat meríthet a csapat. Örülök, hogy hazatérek" – olvasható a KFC Facebook-oldalán a szerb játékos nyilatkozata.

A komáromiak szerdán a Szolnoki MÁV csapatával játszottak volna felkészülési mérkőzést, amely végül elmarad, az új ellenfél pedig Nagyölved (TJ Družstevník Veľké Ludince) lesz. A nyugat-szlovákiai III. ligában szereplő ölvediek elleni találkozó 18 órakor kezdődik a komáromi stadionban.

KFC Komárno

Mihajilo Popović visszatért! A szerb jobbhátvéd Szakolcáról tért ... vissza csapatunkba. A KFC színeiben korábban 31 mérkőzésen szerepelt, s oszlopos tagja volt a két évvel ezelőtti II. ligában maradásunknak, valamint élmezőnybe emelkedésünknek. "Komárom a második otthonom. Jó félszezonon és remek téli felkészülésen voltam túl egészen a Covid-19 járványig...

Fotó: facebook.com/mfkskalica.sk

 

A rovat legfrissebb hírei