Győztes góllal zárt Mészáros András


Az aranyosmarótiak a komáromi támadó góljával győztek a Fortuna Liga utolsó fordulójában.

Mészáros András eltiltása után azonnal a kezdőcsapatban találta magát a ViOn Szered elleni idényzáróján. A 24 éves csatár a 13. percben be is tudott találni. A 12. perc végén Kovaľ lógott meg a bal oldalon egy hosszú indítással, majd középre adott, ahol Henrique próbálkozását védte Yakubu. A lecsorgóra Mészáros csapott le, majd kicselezve a kapust a hálóba lőtt. A kapuba tartó labdába a gólvonalon beleért még Michalík, de menteni nem tudott. 

Az aranyosmarótiak így az alsóház második helyén végeztek, összesítésben pedig a 8. helyet szerezték meg. A komáromi származású támadó még a Pohronie színeiben szerezte meg a szezonban első élvonalbeli gólját a 17. fordulóban, majd a következőben meglőtte a másodikat is, és végül hárommal zárta a 2019/2020-as idényt.

Fortuna Liga, alsóház, 5. forduló:

FC ViOn Zlaté Moravce-ŠKF iClinic Sereď 1-0 (1-0)
Aranyosmarót, 1 100 néző, v.: Straka (Ádám, Mihalík)
Gólszerző: Mészáros (13.)
Sárga lap: Grozdanovski, Mihálik, Sloboda ill. Morong, Rorič, špehar, Ba, Mečiar, Dabó

ViOn: Pindroch - Hrnčár, Haspra, Tóth, Orávik - Henrique, Grozdanovski, Sloboda, Kovaľ (Švec 55.) - Ďubek (Mihálik 65.) - Mészáros (Cmiljanič 77.)
Szered: Yakubu - Morong, Michalík, Ba, Dabó - Rorič, Adekuoroye (Jarovič 68.) - Iván (Mečiar 78.), Pankaričan (Potoma 64.), Vuk - Špehar

Highlight zo zápasu FC ViOn Zlaté Moravce - ŠKF iClinic Sereď | Huste.tv

Fortuna liga je najvyššia futbalová súťaž na Slovensku. Pozrite si zápasy a highlighty na stránke huste.tv. Ponúkame najnovšie informácie, články, novinky, aktuálne výsledky a tabuľky.

Fotó: facebook.com/fcvion

A rovat legfrissebb hírei